Til innhold

Aktuellt

Webinarium om cybersäkerhet

Nätbrottsligheten har ökat markant under Corona. Hur cybersäkert är egentligen ditt företag och varför är du så mycket mer utsatt nu när många av dina anställda jobbar hemma? Om det här och mycket annat pratade vi ett superaktuellt webinarium den 2 juni 2020.

”Vi har en tydlig strategi: att jobba nära kunderna och våra strategiska samarbetspartners.”

Träffa vår CTO − Davor Peraic − när han berättar om sin gedigna teknikbakgrund inom Inpli, att det viktigaste i rollen som CTO är att ha förståelse för både teknik och människor och om sin passion för jobbet.

Spännande förändringar på Telenor Inpli

I en värld av förändring gör vi även förändringar med syftet att förtydliga och möta våra kunders behov på ett bättre sätt, och hälsar Sofia Ahlmark Hyvärinen varmt välkommen som ny VD för Telenor Inpli från och med den 20 april 2020.

Möt Jens Rutgersson, affärsområdeschef i region väst

”Genom den absolut vassaste kompetensen på den svenska marknaden kan vi både utmana och vara bäst.” Vi har träffat Jens i ett samtal om vad det innebär att vara utmanare, varför vår kultur är så fördelaktig för kunderna och hur han ser på framtiden inom nätverk och säkerhet.

Visst hänger du på vår Inpli Challenge?

Vi på Telenor Inpli genomför just nu en utmaning när många av oss jobbar hemma som går ut på mer rörelseglädje under arbetsdagen, under hashtaggen #InpliChallenge. Vi utmanar dig och din organisation att också hänga på.

Telenor Inpli har Cybersäkerhet i fokus!

Telenor Inpli satsar stort inom cybersäkerhet och våra Certifierade Etiska Hackare hittar säkerhetshålen i din infrastruktur innan någon annan gör det!

Göteborgskontoret växer, med Jens!

Jens Rutgersson är vår nya Affärsområdeschef i Göteborg

Möt Olle, nätverksarkitekt

Här berättar Olle om sin resa på Telenor Inpli, hur hans teknikintresse uppstod och varför han trivs så bra hos oss!

Cisco Connect 2019

Vi medverkar som stolt partner på Cisco Connect 2019

Telenor Inpli lanserar SD-WAN

Telenor Inpli lanserar SD-WAN - för att företag ska växa säkert

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss

+46 (0)8 410 23 100