Til innhold

Bidragit till framgång på Flesland

Bidragit till framgång på Flesland och utbyggnad av den nya terminalen T3 i Bergen. Leveranserna via nätverket kunde genomföras helt felfritt vid invigningen.

Både Skarpe och vi är stolta över att ha medverkat vid utbyggnaden av den nya terminalen på Flesland-flygplats i Bergen.

Tillsammans har vi bidragit till framgången på Flesland. Som samarbetspartners har bolagen levererat datanäten, integrerat användarna och utrustningen samt upprättat driftsdokumentation för hela IT-infrastrukturen i den nya terminalen.

Under projektets gång har man levererat följande till Avinor Bergen-flygplats – Flesland (T3):
– Ny kärna till både den nya och gamla flygplatsen på Flesland. Migreringen av den gamla flygplatsen genomfördes som en egen leverans utanför projektet.
– Etablering av ett nytt WAN-block.
– Distribution och accessnätverk för den nya flygplatsen. Det har levererats en redundant distributionsnod samt 111 access switchers.
– Gränssnitt för de övriga leveranserna till den nya flygplatsen. För genomförandet använde vi oss i detta fall av resurser från vår samarbetspartner ICTEC/Skarpe.

Flygplatsen invigdes officiellt av statsminister Erna Solberg torsdagen den 17 augusti 2017. Alla leveranser via nätverket kunde genomföras felfritt vid invigningen.

Läs om provanvändningen av nya Flesland: Fem stjärnor för en elegant och funktionell flygplats

 

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss 

+46 (0)8 410 23 100