Til innhold

Göteborgskontoret växer, med Jens!

Välkommen Jens!

Vi kan med stor glädje välkomna Jens Rutgersson som ny Affärsområdeschef i Göteborg. Jens kommer senast från Iver, där han har jobbat i en rad olika ledande roller, bl.a. som ansvarig för specialistkonsulter och som partneransvarig. Jens har lång och gedigen erfarenhet från konsultbranschen och vi ser framemot Göteborgskontorets tillväxt med Jens i spetsen.

Här får man jobba med branschens bästa konsulter inom nätverk och IT-säkerhet, med högt kundfokus och ett helhetserbjudande tillsammans med Telenor, berättar Jens. För mig är det spännande att se människor utvecklas, att man har möjlighet att växa och ta kliv i karriären är väldigt inspirerande, fortsätter Jens som passande nog har en grundskollärarutbildning i botten.

Min nya roll på Telenor Inpli, känns riktigt bra. Att se våra kunders behov och hjälpa dem på vägen med rätt kompetens och lösningar, det ser jag framemot!

I Göteborg sitter Telenor Inpli tillsammans med Telenor Business vilket skapar nya möjligheter för våra kunder, vi har något nytt och attraktivt att erbjuda tillsammans. Göteborg är ett fokusområde för oss och det ligger i vår strategi att växa, det kommer hända mycket spännande inom den närmsta tiden, avslutar Jens.

 

Välkommen till Telenor Inpli Jens!

Vill du veta mer om Jens eller komma i kontakt med oss, kontakta Jens här;
Jens Rutgersson e-post eller via mobil 0735 95 78 11

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss

+46 (0)8 410 23 100