Til innhold

”Vi har en tydlig strategi att jobba nära kunderna och våra strategiska samarbetspartners.”

Träffa vår CTO − Davor Peraic − när han berättar om sin gedigna teknikbakgrund, att det viktigaste i hans roll är att ha förståelse för både teknik och människor och om sin passion för jobbet.

Läs hela intervjun med Davor

Har du frågor till specialisterna efter vårt webinarium om cybersäkerhet?

Den 2 juni 2020 sände vi ett uppskattat webinarium om cybersäkerhet. Nu kan du ställa dina frågor till säkerhetsspecialisterna!

Läs mer

Spännande förändringar på Telenor Inpli

I en värld av förändring gör vi även förändringar med syftet att förtydliga och möta våra kunders behov på ett bättre sätt, och hälsar Sofia Ahlmark Hyvärinen varmt välkommen som ny VD för Telenor Inpli från och med den 20 april 2020.

Läs mer

Möt Jens Rutgersson, affärsområdeschef i region väst

”Genom den absolut vassaste kompetensen på den svenska marknaden kan vi både utmana och vara bäst.” Vi har träffat Jens i ett samtal om vad det innebär att vara utmanare, varför vår kultur är så fördelaktig för kunderna och hur han ser på framtiden inom nätverk och säkerhet.

Läs intervjun med Jens

Vi tänker på dig

Vårt fokus är att säkerställa att du ska kunna arbeta som vanligt under de omständigheter som råder med coronaviruset. Därför har vi samlat all information som är viktig för dig att känna till. Läs mer om vår beredskap och våra rutiner just nu till hur du jobbar bättre och mer cybersäkert hemifrån.

Läs mer

Inpli Challenge

Vi på Telenor Inpli utmanar just nu oss själva och varandra till mer rörelseglädje under arbetsdagen när många av oss jobbar hemma. Visst hänger du också på vår #InpliChallenge?

Är du med på utmaningen?

Cybersäkerhet på distans

Intresset efter information är oerhört stort just nu och det är också mer angeläget än någonsin att som företag eller myndighet kunna kommunicera på distans. Tyvärr utnyttjas situationen av cyberkriminella. Vi ser att cyberbrotten ökar kraftigt, vilket till och med Europol har gått ut och varnat om på Twitter. Det gör det än viktigare att säkra dina system så att hackare inte kan ta sig in via dina medarbetares datorer och ställa till med skador som du helt enkelt inte har råd att hantera just nu. Genom vår Sårbarhetsanalys kan vi hjälpa dig att få kontroll över dina sårbarheter och täppa till luckorna. Allt vårt arbete sker helt på distans. Låt oss hjälpa dig att göra dig mindre sårbar i dessa tider!

Läs mer

Många olika typer av cyberbrottslingar

Cyberattackerna idag blir allt mer sofistikerade och målinriktade. Dessutom varierar de från rent ekonomiska till att bara vilja ställa till oreda. Vi har listat de fyra vanligaste typerna som man kan råka ut för.

Läs mer

Drar upp huvudet ur sanden

Det är svårt att veta exakt var luckorna i ditt nätverk finns som cyberbrottslingar kan utnyttja. En Sårbarhetsanalys kan därför vara startskottet du behöver för att höja insikten på hela företaget kring hur viktigt det är att ha ett robust nätverk som kan stå emot allt från hackare som vill komma åt lönespecifikationer till de som utför överbelastningsattacker. Vill du veta mer om ett enkelt första steg till ett säkrare nätverk?

Läs mer

Med oss kan du fortsätta utveckla din verksamhet

Vi levererar säkra och trygga lösningar, och är din rådgivare och partner så att du kan fokusera på det du är bäst på.

Varbergs kommun

Varbergs kommun – driftar ett stort nätverk – med en slimmad organisation

Den slimmade organisationen till trots är det stort fokus på säkerhet och tillgänglighet. I dag kan kommuninvånarna och besökare enkelt och säkert logga in på gästnätverket via SMS, sociala medier eller ett konto.

 

Varbergs kommun

Förändring och tillväxt

Vi på Telenor Inpli har kompetensen för att lösa olika typer av komplexa problem inom en rad olika branscher.

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss

+46 (0)8 410 23 100