Til innhold

Inpli Tech Days hösten 2020

Inpli Tech Days i Stockholm och Malmö hösten 2020

Välkommen till Telenor Inpli Tech Days och Cybersäkerhetsdagen där vi bjuder dig på en fullspäckad dag i cybersäkerhetens tecken! Det är viktigare än någonsin att du skyddar dina värdefulla tillgångar. Som din partner och rådgivare vill vi hjälpa dig att bygga en trygg och säker grund för din verksamhet. Kom och lär dig mer om cybersäkerhet och låt våra säkerhetsexperter berätta hur du kan jobba med säkerheten i din organisation! Vi bjuder på trendspaningar och portföljnyheter, och hoppas att du ska inspireras och lära dig mer om spännande lösningar och produkter.

Under dagen kommer du bland annat att möta:

  • Telenors informationssäkerhetsexpert som berättar om hur cyberbrottslingar jobbar och hur du kan skydda dig mot dataintrång. Hur samarbetar du tryggt och vilket motstånd möter du på ”andra sidan”?
  • Inplis certifierade etiska hackare som berättar vilka typer av säkerhetshål de hittat när organisationer har anlitat oss för att utföra Sårbarhetsanalyser och penetrationstest, och hur vi kan hjälpa dig hitta säkerhetsluckor i din infrastruktur innan det är för sent.
  • Produktchefen för SD-WAN som berättar hur du omsätter verksamhetens behov av säkerhet och flexibilitet både idag och imorgon.
  • Telenor Inplis säkerhetskonsulter som presenterar skarpa kundcase och lösningar.

ANMÄLAN & INFORMATION

Vi återkommer med exakta datum, men du kan redan nu anmäla ditt intresse till sales@telenorinpli.se 

 

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss

+46 (0)8 410 23 100