Til innhold

Visst hänger du på vår Inpli Challenge?

När mycket annat stänger är naturen fortfarande öppen, liksom hemmagymmet och dansgolvet i vardagsrummet! Vi på Telenor Inpli genomför just nu en utmaning när många av oss jobbar hemma under hashtaggen #InpliChallenge, som går ut på mer rörelseglädje under arbetsdagen. När vi är ute i naturen och promenerar eller springer, gör armhävningar på balkongen eller shakar loss för oss själva, i en av våra pauser, delar vi med oss av det till våra kollegor på intranätet och Instagram. Bäst bild enligt våra (enhälliga) domare vinner, men tanken är förstås framför allt att vi vill uppmuntra våra medarbetare och Dig till gemenskap och aktivitet när vi sitter mer stilla i övrigt än vanligt.

Så hänger du på och gör en egen challenge i din organisation? Varför inte ta en promenad samtidigt som du har telefonmöte, en så kallad WalkAndTalk? Få in en schysst rutin som passar dig, där både fysisk och mental hälsa får utrymme. Endast din kreativitet sätter gränsen!

Ett “Walk and Talk-samtal” är för övrigt ett perfekt sätt att ta ett möte under dessa tider. Frisk luft gör dig dessutom mer kreativ när du kommer in igen och fortsätter jobba framför datorn. Vid en promenad händer bland annat det här i kroppen:

– Blodflödet i hjärnan ökar, vilket stimulerar nya idéer och tankar.
– Så kallade ”lyckosubstanser” utsöndras, vilket får dig att tänka mer positivt.
– Att byta miljö ger dig nya perspektiv mentalt.

Det finns inget att tveka på. Nu kör vi!

#InpliChallenge

 

 

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss

+46 (0)8 410 23 100