Til innhold

Spännande förändringar på Telenor Inpli

I en värld av förändring gör vi även förändringar inom Telenor med syftet att förtydliga och möta våra kunders behov på ett bättre sätt. Inom Telenor har vi affärsområden och specialistbolag som gör att vår portfölj innehåller det mesta våra kunder behöver; smarta lösningar för mobiler, bredband och TV såväl som nätverks- och säkerhetslösningar via Telenor Inpli.

Vi kan därför presentera glädjande nyheter eftersom vår VD för Telenor Inpli, Carl-Fredrik Lidman, efter lite drygt 1,5 år bestämt sig för att ta sig an en ny utmaning, nämligen som försäljningschef för företagskunder hos Telenor Sverige. Vi ser detta som ett välkommet tillskott till Telenor Sverige och vi vet att Carl-Fredrik kommer att leda Telenors nationella säljteam på ett utmärkt sätt. Carl-Fredrik har under de 1,5 åren som han varit VD för Telenor Inpli påbörjat Inplis förändringsresa och samtidigt förtydligat Inplis strategi och mål – nämligen att vara utmanaren inom nätverk och säkerhet på den svenska marknaden.

Ny VD för Telenor Inpli från och med den 20 april 2020 är Sofia Ahlmark Hyvärinen. Hon kommer närmast från Telenor Sverige och har en lång bakgrund inom telekom där hon arbetat med försäljning och haft ett flertal ledande positioner inom leverans, operations och affärsutveckling. Vi är övertygade om att Sofia med sin tidigare erfarenhet kommer att bidra till Inplis fortsatta förändringsresa på ett mycket positivt sätt.

Med vänlig hälsning,

Ulrika Steg
CMO Business
Telenor Sverige

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss

+46 (0)8 410 23 100