Til innhold

Webinarium om cybersäkerhet

Välkommen till vårt superaktuella och helt kostnadsfria webinarium om cybersäkerhet!

Nätbrottsligheten har ökat markant under Corona. Hur cybersäkert är egentligen ditt företag och varför är du så mycket mer utsatt nu när många av dina anställda jobbar hemma? Om det här och mycket annat kommer vi att prata i ett kostnadsfritt webinarium om cybersäkerhet − med fokus på hur vårt land och våra företag påverkas i tider som dessa och hur vi kan skydda oss mot den nya hotbilden.

Under webinariet kommer du att möta:

  • Internetstiftelsens expert inom nätbedrägerier Peter Forsman som berättar om nätbedragarnas olika tillvägagångssätt och hur dina anställda kan vara en säkerhetsrisk för företaget.
  • Telenors säkerhetschef Cecilia Broström som berättar hur vårt land och våra företag påverkas i tider som dessa och hur vi kan skydda oss mot den nya hotbilden.
  • Telenor Inplis certifierade etiska hackare som berättar hur det går till när företag anlitar oss för att “attackera” deras system utifrån för att hitta säkerhetsluckorna.

NÄR: Tisdagen den 2 juni 2020 kl. 10-11

PLATS: På distans, via länk

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

1. För att delta: gå in på den här länken till Skype Broadcast en liten stund innan webinariet börjar tisdagen den 2 juni kl. 10, för att testa att tekniken fungerar.
2. Ha en kaffe/te redo, luta dig tillbaka och ta del av specialisternas spännande och aktuella presentationer, tips och råd.

Varmt välkommen att delta!

 

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss

+46 (0)8 410 23 100