Til innhold

Bygg framtiden på en säker digital grund

När allt fler produkter, tjänster och processer digitaliseras ökar även kraven på den digitala grunden. Telenor Inpli ser till att du är säker och har den infrastruktur som krävs för att lyckas med innovation, nytänkande och hållbart värdeskapande.

Vi lever i en tid präglad av digitalisering. Nätverks- och kommunikationslösningar, lagring och stora mängder data kombinerat med ökande antal ”enheter” skapar en perfekt bas för digitalisering av processer och tjänster. Vårt framtida värdeskapande beror på förmågan att digitalisera snabbt nog.

Förändringarna är omfattande och grundläggande. De påverkar människor, arbetsprocesser och kundgränssnitt – oavsett om det är människor, organisationer eller företag som kommer att dra nytta av förbättringarna.

Nya spännande digitala lösningar kräver en solid digital grund, en säker och automatisk infrastruktur. Denna grund avgör hur väl du lyckas med att förenkla, förnya och förbättra tjänster och erbjudanden till kunder, anställda eller invånare.

Telenor Inpli tar ansvar för hela strukturen. Vi ser till att du har säker en anslutning till utlandet, till Internet och mellan dina företagslokaler. Ditt nätverk – vare sig det är trådat eller trådlöst –lägger grunden för hur teknik och människor som pratar tillsammans, oavsett var de är.

 • Kundbehov

  Processen börjar med att vi kartlägger dina behov tillsammans. Med vår erfarenhet, kompetens och teknisk expertis hittar vi den bästa lösningan för dig och din verksamhet.

 • Rådgivning

  Våra specialister har lång erfarenhet från IT-branschen. Vi samarbetar med ledande leverantörer inom branschen och är kan därmed leverera konkurrenskraftiga och innovativa lösningar.

 • Design, arkitektur och leveransmodell

  Vi behärskar inte bara dagens och framtidens krävande företagsmiljö, utan vi förstår och har varit med att etablera den digitala grunden som vi bygger morgondagens kundupplevelser på. Vi designar lösningar och rekommenderar arkitekturer som är baserade på verksamhetens behov. Leveransmodellen kan vara molnbaserad, hybrid eller «on-premise».

 • Integration

  Vi kan vår bransch och marknaden. Vi ser möjligheterna och realiserar potentialen. Tillsammans med dig, leverantörer och partners. Vi skapar värdeskapande genom smart använding av teknologi, mer effektiva processer och genom att alltid se framåt i vad som kan vara nästa lösning på dina utmaningar.  Vi arbetar kundnära med innovation och tillhandahåller den nödvändiga integrationen för lösningar och tjänster.

nätverk

Varbergs kommun

Så här löser Varbergs kommun driften av ett stort nätverk – med en slimmad organisation

Läs mer om kundcaset här
Digitalisering

Taxi Stockholm

Taxi Stockholm växlar upp digitaliseringen

Läs mer om kundcaset här

När företagskritiska tjänster och enheter digitaliseras blir de även sårbara, och med anställda som arbetar från olika lokationer med olika ”enheter” ökar också sårbarheten och behovet av säkerhet, insikt och kontroll. Då blir en intelligent och säker digital grund avgörande.

Med hjälp av avancerad teknik, artificiell intelligens och lång erfarenhet kan vi hjälpa dig att skydda din data och din verksamhet. Med hjälp av applikationer och tjänster i kombination med åtkomstkontroll och hur du konfigurerar rättigheter kommer du en bit på vägen. Allt för att underlätta en enkel interaktion och kunskapsdelning som säkerställer att resurser, teknik och människor pratar tillsammans.

Kontakta oss

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet?

Kontakta oss