Til innhold
Karriere

Jobba hos oss

Vill du bli en del av ett innovativt och framtidsorienterat företag, med lång erfarenhet och solid kompetens? Då bör du söka jobb hos oss!

Vi är alltid på jakt efter nya talanger – är du en av dem?

Vi är alltid på jakt efter fler duktiga medarbetare som tillsammans med oss vill möta framtiden. Hos oss finns  det spännande möjligheter, vare sig du vill arbeta med säkerhet, nätverk, försäljning, ekonomi, projektledning, kundhantering, produkt eller på en teknisk avdelning. Vi fokuserar vi på kompetens och utveckling och kan erbjuda allsidiga arbetsuppgifter, professionella utmaningar och konkurrenskraftiga villkor. Vi har en informell, engagerad och inspirerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar.

Att arbeta hos oss

Våra medarbetare är våra viktigaste resurser och tillsammans utgör vi en inspirerande arbetsplats där vi investerar i medarbetarnas kompetens och utveckling. Våra medarbetarna brinner för digitalisering och tillsammans skapar vi förändring, tillväxt i ett företag som står redo för framtidens utmaningar. Vi ser möjligheterna i tekniken och vi är nyfikna och lösningsorienterade.

Vill du bli en av oss?

Det är spännande tider inom nätverk, säkerhet och kommunikation. Vi upplever stor efterfrågan på våra lösningar, tjänster och kompetenser. Vill du bli en del av en innovativ och framtidsorienterad företagsmiljö, med lång erfarenhet och solid kompetens, sök några av våra lediga tjänster nedan!

Har du frågor kring våra lediga tjänster?

Kontakta gärna Emma Lindahl-Söderberg via e-post Emma Lindahl-Söderberg, eller via telefon +46 (0)723732173.

 

Lediga tjänster

Vi vill stärka satsningarna inom våra kärnområden nätverk och säkerhet, sök våra lediga tjänster här!

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss 

+46 (0)8 410 23 100

Håll dig uppkopplad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, trendspaningarna och inbjudningar till våra events.

Vi har mejlat en bekräftelse till dig. Klicka på länken i mejlet för att aktivera din prenumeration.