Til innhold
Communication as a service

Access Management som tjänst

Med vår tjänst Access Management får du synlighet och kontroll över allt som kopplas in i ditt företags nätverk.

För anställda är tillgång till nätverket idag en självklarhet, en naturlig konsekvens av vårt uppkopplade samhälle – ”connect now, secure later”. Enheter ansluts ofta frikostigt och utan kontroll från IT-avdelningen. Access Management är en tjänsteplattform med tre separata tjänster (Acccess Control, Onboard och Guest)som kan köpas var för sig eller som ett paket.

Varför Access Management som tjänst?

Ni får en kapabel och säker accesshantering på individnivå till företagets nätverk. Med vår tjänst verkställer ni er IT-policy enkelt och effektivt. Eftersom tjänsten är leverantörsoberoende, integreras den lätt och smidigt med befintlig infrastruktur.

Onboard som tjänst

Vi levererar en säker lösning som integrerar dina enheter säkert och smidigt i företagets näverk. Möt utmaningarna kring BYOD och frigör tid för er verksamhet. Du får kontroll – samtidigt som dina medarbetare får frihet att välja arbetsverktyg. I tjänsten ingår bl.a. en användarvänlig webbportal för enhetsadministration (certifikate revoke) och rapportering.

Guest som tjänst

Med Guest som tjänst kan du erbjuda tillfälliga gäster och enheter access till sitt nätverk på ett säkert och enkelt sätt. I tjänsten ingår flera alternativ för inloggning tex genom sociala medier, sponsring för gäst av anställd. Med Guest får du en intelligent plattform som hanterar gäster på ett smidigt och effektivt sätt oavsett

Funktionstjänster

Kom igång med Access Management som tjänst!

Kontakta oss

Fördelar med Access Management som tjänst

• Snabb installation med hög kvalitet

• Fast avgift utan dolda kostnader

• Verkställer din IT-policy

• Manageras av specialister på nätverk och säkerhet

Kundcase

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss 

+46 (0)8 410 23 100

Håll dig uppkopplad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, trendspaningarna och inbjudningar till våra events.

Vi har mejlat en bekräftelse till dig. Klicka på länken i mejlet för att aktivera din prenumeration.