Til innhold
IT-sikkereht

Brandväggsspecialist för en dag

Håll koll på säkerheten i ditt nätverk

Att stå redo inför morgondagens intrångsförsök har aldrig varit viktigare. Vi hjälper dagligen organisationer med att få kontroll över sitt nätverk. Just nu erbjuder vi en heldag med en av våra specialister för att hjälpa dig med IT-säkerheten.

Brandväggen är en viktig pusselbit och fortfarande hjärtat och den enskilt mest kritiska delen i din säkerhetsinfrastruktur. Med en förändrad och alltmer avancerad hotbild, IoT och en konstant uppkopplad värld med användare som arbetar från olika lokationer är det brandväggen som står för 80-85% av skyddet för verksamheten. Ibland saknas säkerhetskomponenter vilket gör det än viktigare att brandväggen utnyttjas till fullo och används korrekt.

Stå redo och säkra upp!

För att hjälpa dig och din organisation att ta ännu ett steg i rätt riktning vill vi hjälpa dig stå redo inför framtida säkerhetshot.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en heldag med en av våra Fortinet-brandväggsspecialister till en förmånlig kostnad där vår konsult under dagen kan hjälpa er med bland annat:

• Regelverket – är alla aktiva, är de relevanta och verksamhetsstyrda?

• Vdom och segmentering

• Genomgång av brandväggsstatus. Belastning och utnyttjande, firmware och nya funktioner, test av HA/ redundans, och övriga tips och trix.

• Design- och förändringsförslag

• Justering av UTM-tjänsterna

• Introduktion av tillhörande kringsystem likt analysverktyg FortiAnalyzer, Client- & Sandboxs skydd samt säkerhet från brandvägg till edge.

 

 

Våra rådgivnings- och konsulttjänster

Läs mer om våra tjänster och konsulter nedan

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss

+46 (0)8 410 23 100