Til innhold
Secure DNS

Secure DNS

Surfa säkert på nätet

Secure DNS ger full synlighet över företagets internetaktivitet, har möjlighet till URL-filtrering och blockerar oönskad aktivitet

Varför välja Secure DNS?

Säker DNS använder maskininlärning för att automatiskt identifiera angripares infrastruktur som skapats för aktuella och kommande hot. Den uppfattar och förstår förhållanden mellan skadlig programvara, domäner, IP-adresser och nätverk över hela internet. Gör det enkelt och tryggt med Secure DNS.

IT-säkerhet

Vill du läsa mer om alla fördelarna med att implementera Secure DNS?

Kontakta oss

Fördelar med Secure DNS

  • – DNS och IP-blockering

Secure DNS är första linjen i försvaret mot avancerade hot som ditt företag kan utsättas för. Skyddar kunden på alla portar och protokoll och sörjer för blockering av åtkomst till nätplatser som associeras med skadlig programvara.

  • – Intelligent proxy

Secure DNS använder mellananvändarteknik för att styra trafikdomäner genom en djupare inspektion av URL och filer. Tjänsterna upprätthålls genom att bara styra trafik mot riskabla domäner.

  • – Command & Control-blockering

Dagens skadliga programvaror använder avancerad CnC-teknik för att angripa kunder. Secure DNS blockerar dessa uppkopplingar för att undvika dataförluster och nedladdning av skadlig programvara från angriparna.

  • – Säkrar alla klienter oavsett placering

Dagens kunder rör sig fritt mellan interna och externa nätverk. Secure DNS skyddar alla typer av kunder, oavsett uppkoppling och plats.

  • – Maskininlärning

Angripare arbetar snabbt och smart för att undvika säkerhetsmekanismer. Secure DNS använder avancerad maskininlärning för att upptäcka nya domäner som används för CnC-uppkopplingar.

  • – URL-filtrering

Secure DNS kan användas som URL-filtreringslösning för att driva företagets regler gällande acceptabel användning av internet.

Läs mer om våra andra säkerhetstjänster

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss 

+46 (0)8 410 23 100

Håll dig uppkopplad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, trendspaningarna och inbjudningar till våra events.

Vi har mejlat en bekräftelse till dig. Klicka på länken i mejlet för att aktivera din prenumeration.