Til innhold
Communication as a service

Kommunikation som tjänst

Bli tillgänglig på ett enkelt, kostnadseffektivt och användarvänligt vis

Vi vill göra det lättare för dig att beställa framtidens kommunikationstjänster på nätet. 

Framtidsinriktade lösningar som ger dig flexibilitet, skalbarhet, ekonomisk förutsägbarhet och säkerhet. Allt i ett och samma abonnemang. När man köper kommunikation som tjänst får man enkelt tillgång till lösningar till ett fast pris.

Stora fördelar med att abonnera på framtidens kommunikationslösningar

Mer än någonsin formas och utgörs din arbetsdag eller kundernas upplevelser av digital interaktion. Vi är mer på språng än någonsin och arbetar på tvären mellan olika platser och det finns en uppsjö olika enheter och webbläsare. Digitala konsumenter önskar ta kontakt med företag eller kommunen som de bor i på sina egna villkor, via de kanaler som de själva föredrar och den tid på dygnet som passar dem bäst. Den digitala kundresan är i fokus och vi måste anpassa oss för att möta kunderna där de är. Våra tjänster är anpassade till framtidens behov och har sammansatts för att tillfredsställa kunden och kundens kunder. De är skalbara, kostnadseffektiva och ekonomiska, molnbaserade, arbetseffektiva och automatiserade med enkel implementering.

Vad hade det betytt för ditt företag att få tillgång till olika tjänster som abonnemang på ett enkelt, kostnadseffektivt och användarvänligt sätt?

 

Våra kommunikationstjänster

Läs mer om de tjänster som vi erbjuder inom kommunikation och samverkan

Kundcase

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss 

+46 (0)8 410 23 100