Til innhold

2meet virtuella mötesrum

Enkelt att vara tillgänglig med en bra digital mötesplats

Enkelt att vara tillgänglig med en bra digital mötesplats

Vi är mer på språng än någonsin och arbetar på tvärs över olika platser och det finns en uppsjö olika enheter och webbläsare. 2meet kopplar oss samman och låter oss interagera över kanaler, enheter och befintliga lösningar på ett enkelt sätt.

Varför välja 2meet?
En enkel och intuitiv lösning där du kan använda en befintlig videokonferenslösning, PC, Mac, smarttelefon, surfplatta eller vanlig telefon för att ansluta dig till ett möte. Du kan hålla i möten och delta i möten var som helst och när som helst. Öka din tillgänglighet med dina egna virtuella mötesrum.

2meet

Fördelar med 2meet

  • – Molnbaserat
  • – Arbeta på resande fot
  • – Alla ser varandra
  • – Dela dokument
  • – Dela skärm
  • – Kostnadseffektivt
  • – Snabb och smidig implementering
  • – Fast pris, fri användning
  • – Ett gränssnitt för all mötesverksamhet
Kommunikation

Vill du veta mer om alla fördelar med att ha digitalt mötesrum som en tjänst?

Klicka här

Funktioner i 2meet

Så enkelt och flexibelt kan du hålla möten i molnet!

Vi är mer på språng än någonsin och arbetar på tvärs över olika platser och det finns en uppsjö olika enheter och webbläsare. Oberoende av allt detta vill vi träffas på en gemensam arena. Ett gemensamt mötesrum som passar lika bra för alla oavsett de olika utgångspunkterna. Det är inte längre hållbart att endast träffas i fysisk form och vi använder oss allt oftare av digitala lösningar. Här sätter vi enkelhet och flexibilitet främst och vill ha en användarvänlig lösning som fungerar för alla. Självklart förväntar vi oss att alla ska kunna samverka med självvalda medier, var de än är.

Ett digitalt mötesrum som ökar produktiviteten och underlättar kommunikation utan några gränser. Vi måste kunna dela presentationer, skärmar och dokument på ett enkelt sätt och inte minst kunna se de andra mötesdeltagarna. Man uppnår en helt annan typ av dialog genom att se varandra, alla nyanserna i en konversation blir tydligare och samtalet mer förbindligt. Arbetsflöden måste vara effektiva och tidsbesparande. Detta ställer krav på att lösningen ska vara enkel och smidig.

Alla är välkomna att mötas i molnet. Oavsett om du använder videokonferens, en PC-klient eller bara en webbläsare, kan alla delta. Detta innebär att alla ser varandra, alla hör varandra och alla kan dela och se presentationer på mötet.

Vad hade det betytt för ditt företag om alla kunde delta på alla möten på ett enkelt, kostnadseffektivt och användarvänligt sätt?

2Meet uppfyller dina krav och ger användarna valfrihet och möjlighet att hålla effektiva möten oavsett teknik och vistelseort. Vi förstår dina behov och levererar ett effektivt och kostnadsbesparande digitalt mötesrum.

Våra kommunikationstjänster

Läs mer om våra andra kommunikationstjänster

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss 

+46 (0)8 410 23 100