Til innhold
Skype for Business

Skype for Business

Samarbetslösning som består av röst, video, snabbmeddelanden och status

Verktyg för kommunikation

Vi kommunicerar allt oftare tvärs över flera kanaler och enheter. Vi vill göra videosamtal, chatta och samarbeta en till en, en till många eller många till många. Vi behöver verktyg för interaktion internt inom verksamheten, men också för att samarbeta över olika verksamheter.

Varför välja Skype for Business?

Skype for Business är en multikanals samarbetsklient som används för en eller flera av lösningens funktioner samtidigt. Det innebär att du kan starta en konversation som ett textbaserat snabbmeddelande för att sedan inkludera ljud och därefter med fördel även inkludera video. Denna en-till-en-konversation kan sedan utökas till ett konferenssamtal med tre eller flera parter genom att dra och släppa nya deltagare in i konversationsfönstret. Skype for Business-klienten finns tillgänglig på följande plattformar: Windows för PC, Windows Surface, Windows Phone, Apple iOS och Android.

Fördelar med Skype for Business
Så jobbar du enklare och mer effektivt – oavsett om du är på hemmakontoret, på resa eller ute hos kund.

  • – Kommunicera på flera sätt (chatt, telefon, video, dela innehåll)
  • – Kraftfulla samarbetsverktyg för medverkan i realtid
  • – Skalbara och kostnadseffektiva lösningar
  • – Hög tillgänglighet och säker leverans
  • – Korta etableringstider
  • – Få tillgänglighetsstatus på den du vill nå
Kommunikation

Vill du veta mer om alla fördelar med att ha Skype for Business?

Kontakta oss

Funktioner i Skype for Business

Vad sägs om ett kostnadseffektivt samarbetsverktyg?

Vi blir alltmer rörliga, jobbar från olika platser och har ofta avdelningskontor i flera städer och länder som arbetar tillsammans. Det ställer stora krav på digitala verktyg som gör samarbetet enkelt. Då är det bra att bara med ett klick kunna ansluta dig till ett online-möte eller samtal, oavsett plats – från alla typer av enheter.

Byggt för företag, skapat av Microsoft och levererat av oss.
Ta kontroll över samarbetet och gör det kostnadseffektivt, tidsbesparande och modernisera det med ett bra digitalt verktyg som är utformat just för den specifika uppgiften. Med Skype for Business kan du alltid lita på att du kan hålla möten i toppklass med krypterad video och strömmande ljud.

Skype for Business ger dig en digital mötesplats som underlättar kommunikation och möjliggör snabba svar. Så att du jobbar enklare och mer effektivt – oavsett om du är på hemmakontoret, på resa eller ute hos kund.

Våra kommunikationstjänster

Läs mer om våra andra kommunikationstjänster

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss 

+46 (0)8 410 23 100