Til innhold

Nätverks- och integratörsspecialister

Våra tekniska specialister har hög kompetens och lång erfarenhet av affärskritiska IT-lösningar, och fungerar som din strategiska samarbetspartner och rådgivare.

Professionellt uppdaterade specialister

Vi har högkvalificerade och certifierade tekniska specialister med bred kompetens och lång erfarenhet av nätverksinfrastruktur, integratörsprojekt och säkerhet. Vi är mycket måna om att våra specialister håller sig uppdaterade och fortsätter att utvecklas genom att fylla på kunskaperna med certifieringar, kundnära projekt och vidareutbildningar.

Samarbetspartner, arkitekter och rådgivare

För oss är det viktigt att våra specialister kan fungera som din strategiska samarbetspartner och rådgivare. Vi kan vara din arkitekt och designer och bidra med att skapa och leverera helhetslösningar. Det är viktigt för oss att fokusera på ditt företags hela arkitektur. Vi kan hjälpa dig att utveckla koncept som höjer tekniken till managementnivå.

Certifieringar

Våra specialister har expertkunskaper och en mängd olika certifieringar, flera på den allra högsta nivån. Många av våra specialister är ITIL-certifierade och vi har även några som är TOGAF-certifierade. Vi lägger mycket resurser på kompetensutveckling för att säkerställa att våra tekniska specialister hela tiden är de bästa på marknaden inom våra fackområden.

Våra rådgivningstjänster och tekniska specialister

Läs mer om vilka tjänster vi tillhandahåller

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss

+46 (0)8 410 23 100