Til innhold

Konsulter inom nätverk och IT-säkerhet

Våra konsulter har hög kompetens och lång erfarenhet av affärskritiska IT-lösningar. Använd gärna oss när du behöver stärka ditt företag med specialistkompetens. Vi kan bistå i projekt eller som en del av en långsiktig strategisk lösning.

Professionellt uppdaterade konsulter

Vi har högkvalificerade och certifierade konsulter med bred kompetens och lång erfarenhet av nätverksinfrastruktur och säkerhet. Vi är mycket måna om att våra konsulter håller sig uppdaterade och fortsätter att utvecklas genom att fylla på kunskaperna med certifieringar, intressanta konsultuppdrag och inte minst vidareutbildningar.

Tillgång till specialistkompetens

Genom att använda oss kan du förstärka verksamheten med specialistkompetens och samtidigt säkerställa en flexibel och kostnadseffektiv driftsmodell. Vi har duktiga konsulter som står beredda att hjälpa dig i din digitaliseringsprocess. De är redo för både korta och långsiktiga utmaningar och konsultuppdrag.

Samarbetspartner, arkitekter och rådgivare

För oss är det viktigt att våra konsulter kan fungera som din strategiska samarbetspartner och rådgivare. Vi kan vara din arkitekt och designer och bidra med att skapa och leverera helhetslösningar. Det är viktigt för oss att fokusera på ditt företags hela arkitektur. Vi kan hjälpa dig att utveckla koncept som höjer tekniken till managementnivå.

Certifieringar

Våra konsulter har expertkunskaper och en mängd olika certifieringar. Många av våra konsulter är ITIL-certifierade och vi har även några som är TOGAF-certifierade. I vår starkt professionella miljö har vi många med CCIE-, CCDA-, CCNA-, CCDP-, CCNP- och CCDE-certifieringar vilket vi är mycket stolta över. Vi lägger mycket resurser på kompetensutveckling för att säkerställa att våra tekniska konsulter hela tiden är de bästa på marknaden inom våra fackområden.

Våra rådgivnings- och konsulttjänster

Läs mer om våra tjänster och erbjudande nedan

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss

+46 (0)8 410 23 100