Til innhold
IT-sikkereht

Nätverk

Vi vill göra det enklare för er att välja rätt komponenter för ert framtida nätverk

Vi fäster stor vikt vid tillgänglighet, säkerhet och kapacitet

Vi erbjuder nätverkslösningar där tillgänglighet, säkerhet och kapacitet grundligt beaktats. Vi hjälper er att bygga en digital grund och ser till att ni får en skyddad och stabil infrastruktur.

Vikten av en gedigen nätverksinfrastruktur och säkerhet

IT-trender som mobilitet, internet of everything (IoE, alltings internet), bättre känt som IoT (internet of things, sakernas internet), digitalisering och molnlösningar förstärker behovet av en gedigen nätverksinfrastruktur.  Det är många företag som står inför digitalisering av verksamhetsprocesser, och det är då avgörande att ha ett väl fungerande datanätverk och säkerheten på plats. Digitalisering leder till effektivitet i vardagen för privatpersoner och företag, och är en viktig källa till ekonomisk tillväxt och ökad produktivitet. Väldigt många samhällskritiska funktioner styrs idag digitalt, något som också skapar sårbarheter och utmaningar. Framtiden ställer stora krav på nätverksinfrastruktur och säkerhet.

Kunniga rådgivare och teknikspecialister

Vi har kunniga och högt kvalificerade rådgivare och tekniska specialister med djup och bred kompetens och lång erfarenhet av nätverksinfrastruktur som är redo att hjälpa er.

Vilken betydelse skulle det få för ert företag om någon hjälper er med nätverksinfrastrukturen och iordningställer er digitala grund inför framtiden?

Läs mer om vilka tjänster vi erbjuder inom nätverk

Kundcase

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss

+46 (0)8 410 23 100