Til innhold
Nettverksteknologi

Nätverksteknik

Vi fäster stor vikt vid tillgänglighet, säkerhet och kapacitet

Vi erbjuder nätverkslösningar där tillgänglighet, säkerhet och kapacitet grundligt beaktats. Vi hjälper er att bygga en digital grund och ser till att ni får en trygg och stabil infrastruktur.

Vikten av en gedigen nätverksinfrastruktur och säkerhet

IT-trender som mobilitet, internet of everything (IoE, alltings internet), bättre känt som IoT (internet of things, sakernas internet), digitalisering och molnlösningar förstärker behovet av en gedigen nätverksinfrastruktur.  Det är många företag som står inför digitalisering av verksamhetsprocesser, och det är då avgörande att ha ett väl fungerande datanätverk och säkerheten på plats. Digitalisering leder till effektivitet i vardagen för privatpersoner och företag, och är en viktig källa till ekonomisk tillväxt och ökad produktivitet. Väldigt många samhällskritiska funktioner styrs idag digitalt, något som också skapar sårbarheter och utmaningar. Framtiden ställer stora krav på nätverksinfrastruktur och säkerhet.

Nätverk

Vill ni veta mer om vad vi gör inom nätverksinfrastruktur?

Kontakta oss för en diskussion om en nätverksinfrastruktur som kan ge er en skjuts in i framtiden

Kontakta oss

Routning och omkoppling

Oavsett det gäller osäkerhet avseende typ av nätverksutrustning som verkligen behövs i företaget, hur mycket kapacitet det finns behov av eller huruvida ni ska ha trådbundet eller trådlöst så finner vi tillsammans den bästa lösningen för er och ert företag. Vi kan bistå med allt från enkla nätverkslösningar till storskalig automation och programvarudefinierade nätverk (SDN-nätverk). För wifi kan vi hjälpa er att ta reda på de bästa positionerna för utrustningen som ger maximal räckvidd och hastighet. Vi kan även ordna med kryptering av er nätverkstrafik. Dra nytta av vår långa erfarenhet och vår expertkompetens. Vi erbjuder också wifi som molntjänst ‒ N.Able Wireless.

Automation och programvarudefinierade nätverk (SDN-nätverk) med Cisco-system

Med hjälp av SDN-nätverk kan organisationer snabbare utplacera och leverera program, något som bidrar till sänkta IT-kostnader och underlättar utrullning med effektiv resursanvändning. Det ger även företag dynamisk skalbarhet för att kunna hantera förändringar i tjänster och kapacitet, vilket även det bidrar till sänkta IT-kostnader. Vi använder oss av kontrollbaserade nätverksfunktioner (t.ex. APIC-EM) som bygger och kör nätverk med hjälp av automation.

VPN ‒ virtuellt privat nätverk

VPN är beteckningen på en datateknik som används för att skapa säkra anslutningar, så kallade VPN-tunnlar, via ett annat datanät, t.ex. internet. Vi erbjuder alla VPN-tekniker som finns, t.ex. IWAN, Flex VPN och IPSec VPN, och har hög kompetens inom MPLS VPN-teknik och utbyggnad av lokala nätverk. Vi ser till att era och er verksamhets anslutningar hålls skyddade och är säkra så att ni kan surfa säkert med VPN!

Lösningar för fiberbaserad överföring med CWDM-/DWDM-teknik

Vi erbjuder lösningar för fiberbaserad överföring med CWDM-/DWDM-teknik över korta eller långa avstånd med automatisk felkorrigering och kryptering via optiskt transportnät (OTN-nät) med hög kapacitet.

Läs mer om våra andra nätverkstjänster

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss 

+46 (0)8 410 23 100

Håll dig uppkopplad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, trendspaningarna och inbjudningar till våra events.

Vi har mejlat en bekräftelse till dig. Klicka på länken i mejlet för att aktivera din prenumeration.