Til innhold

Rådgivare och konsulter

Vi kan erbjuda mycket skickliga experter med hög kompetens och lång erfarenhet av affärskritiska IT-lösningar.

Det här erbjuder vi

Med oss får du kunniga experter som har lång erfarenhet inom IT-branschen. Vi har bl.a. systemarkitekter, projektledare och duktiga konsulter med erfarenhet från teknisk support, infrastruktur och säkerhet. Vi samarbetar med marknadsledande leverantörer inom branschen och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga innovativa lösningar.

Vi kan teknik, men allt vi gör handlar om människor
I en värld präglad av digitalisering och där tekniken ständigt förändras har vi varit branschledande sedan 1982. Efter mer än 30 år i spetsen för innovation behärskar vi inte bara dagens och framtidens utmanande affärsklimat utan vi förstår även, och har hjälpt till att etablera, den grund som vi bygger morgondagens kundupplevelser på.

Men först och främst levererar vi värdeskapande genom smartare användning av teknik, effektivare processer och inte minst genom att alltid se bakom nästa hörn i jakten på den bästa lösningen på era utmaningar.

Vi kan branschen och marknaden. Vi ser möjligheterna och realiserar potentialen. Tillsammans med er, leverantörer och samarbetspartner. Vi vill gärna bli er strategiska och proaktiva samarbetspartner i organisationens digitaliseringsprocess.

Våra rådgivnings- och konsulttjänster

Läs mer om våra duktiga rådgivare och konsulter

Kundcase

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss 

+46 (0)8 410 23 100

Håll dig uppkopplad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, trendspaningarna och inbjudningar till våra events.

Vi har mejlat en bekräftelse till dig. Klicka på länken i mejlet för att aktivera din prenumeration.