Til innhold

Service och support

Vi erbjuder Service och support inom nätverk och säkerhet

Få hjälp av specialister med lång erfarenhet och djup kompetens. Våra supportavtal ger dig tillgång till service och support för att trygga din IT-miljö. Avtalet kan dessutom baseras på olika SLA-nivåer beroende på hur kritisk din IT-miljö är.

Vår ServiceDesk – din kontakt
Genom vår Servicedesk får du kontakt med specialister som har lång erfarenhet av IT-infrastruktur och som är beredda att agera på ditt ärende. Vi arbetar enligt ett ”best practice”-ramverk som säkerställer att du som kund alltid får rätt kvalité och support på dina tjänster.

Service & Support Assist
För dig som önskar en renodlad supporttjänst passar Service & Support Assist. Med Assist får du en prioriterad kanal in i vår Servicedesk för ärenden med garanterade responstider (från 0,5h till 3h) mot en fast månadsavgift.

Service & Support Standard & Premium
Vår Standard – och Premiumtjänst är designad för dig som önskar ett helhetspaket med full service och support, valbara SLA-nivåer inklusive utbyte av felaktig hårdvara (RMA). Förutom baskomponenterna Servicedesk, felsökning och felavhjälpning så ingår även bl.a. RMA, mjukvaruppdateringar och SP-Admin.

Övervakning
Telenor Inplis NOC realtidsövervakar komponenter som ingår i din IT-infrastruktur. Du får fullständig trygghet med ett proaktivt arbetssätt. Vi använder en teknologioberoende övervakningslösning som ger dig en helhetsbild av hela nätverket och de objekt som övervakas.

Tilläggstjänster
Som ett tillägg till Service & Support erbjuder vi även Förstudie, Installation samt Övervakning, för att underlätta för dig!

Service och support

Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare!

Kontakta oss!

Servicedesk

+46 (0)8-410 231 17

Kontakta oss

+46 (0)8 410 23 100